Slide LEVEN IN DE LANEN LEVEN IN DE LANEN Slide LEVEN IN DE LANEN IS LEVEN MIDDEN IN HET LANDSCHAP. GENIETEN VAN EEN NATUURLIJKE WOONBUURT. MET WONINGEN AAN RUIME LANEN EN GROENE PARKEN DIE UITZICHT BIEDEN OP DE POLDER.

Binnen de buurt De Lanen kun je kiezen voor het deel dat helemaal bij jou past. Kies op de kaart om meer te zien van de vele mogelijkheden die De Lanen biedt.

  • in ontwikkeling
  • in verhuur
  • in verkoop

IN VERKOOP: Parklanen III

In Parklanen is een diversiteit aan prachtige nieuwbouwwoningen tot bloei gekomen! Een deel van de woningen is al opgeleverd in de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen.  In deze fase komt wederom een gevarieerd aanbod van hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen in de stijl die kenmerkend is voor Parktuinen: mooie ontwerpen en rijke detailleringen.  

IN ONTWIKKELING: Parktuinen

De bouw van de 19 woningen in Parktuinen fase 4 is inmiddels in volle gang. De zomer van '21 start Hoedemakers bouw en ontwikkeling met de verkoop van een nieuwe fase / woningen in dit project.

Op donderdag 29 oktober start de online verkoop van 26 nieuwe woningen in Parktuinen! Vanaf dat moment kun je alle informatie over de woningen vinden op www.parktuinen.nu Nieuwsgierig? Je kunt het woningaanbod nu al bekijken via facebook.com/Parktuinen

 

Maak je interesse kenbaar!
Je kunt ons nu al laten weten dat je geïnteresseerd bent via het interesseformulier. Als je dit invult, ontvang je inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot een persoonlijk account. Daar kun je vervolgens jouw woningvoorkeuren opslaan en wijzigen. Ook kun je via dit account vanaf 29 oktober inschrijven om in aanmerking te komen voor de woning(en) van jouw voorkeur. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Nieuwe woningen
In de nieuwe fase komt een gevarieerd aanbod van hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in de stijl die kenmerkend is voor Parktuinen: mooie ontwerpen en rijke detailleringen. Bekijk de woningen alvast!

 

IN ONTWIKKELING: Parklanen II

Van den Bosch Vastgoed en KlokGroep hebben in de eerste fase van Parklanen alle woningen naar tevredenheid opgeleverd.  Parklanen II loopt goed door!

Fase 2 biedt een ruim woningaanbod, met tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen in een fraai, groen en ruim opgezet deel van De Groote Wielen. Dus zie jij jezelf hier wel wonen? Loop je kans dan niet mis en geef vanaf 14 oktober je voorkeuren door!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via www.parklanen.nl of via facebook.com/Parklanen

 

 

IN VERKOOP: ZuiderLei

Na een succesvolle start begin oktober zijn de eerste handtekeningen voor de Thuis aan de Waterkant woningen van AM gezet en bijna alle woningen zijn in optie. Verdeeld over de oever komen er 22 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande villa’s. Er zijn nu nog een aantal woningen beschikbaar.

De woningen liggen allemaal aan de groene buitenrand van het project Zuiderlei aan de Groote Wielenplas. Er zijn volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze variatie geeft Zuiderlei haar charme. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via www.zuiderlei.nl of via facebook.com/Zuiderlei

IN VERHUUR: Borgdonck

Van Wanrooij realiseert in De Lanen in de eerste fase o.a. 13 huurwoningen bestaande uit hoek- en tussenwoningen. Naar verwachting worden de woningen aan de Bankirai in mei 2019 opgeleverd en de woningen aan de Lunersingel in september 2019. De huurprijzen variëren van 1.025,- tot 1.225,- per maand.  

Het noordwesten krijgt de sfeer van de polderwegen van weleer. In het noordoosten liggen de woningen aan het polderpark waar het groen de overhand heeft. En in het zuiden overheerst de prachtige waterplas. Deze gebieden worden met elkaar verbonden door weelderige lanen en ruimtelijke parken. In het parkgebied aan de oostzijde van de wijk is men uitgegaan van het principe van wooneilanden, waardoor een groot aantal woningen uitzicht heeft op het groen. Ook loopt het groen gedeeltelijk de wijk in. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via www.borgdonck.nl

IN ONTWIKKELING: Het goede leven in de Lanen

Nieuwbouwproject de Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in het oostelijke gedeelte van Den Bosch. Van Wanrooij realiseerde in de eerste fase 44 woningen en er wordt naar volle tevredenheid gewoond. De tweede fase biedt 8 sfeervolle hoek- en tussenwoningen. In het plan zijn ook 12 huurwoningen opgenomen. Waarschijnlijk start de verhuur hiervan eind van dit jaar. Naar verwachting start de bouw van de 20 woningen uit de tweede fase in juni.

Deze fase biedt 8 sfeervolle hoek- en tussenwoningen aan de Noordrand, zicht op de Hustenweg met een tuin op het zuiden. In het plan zijn ook 12 huurwoningen opgenomen. Naar verwachting start de verhuur hiervan eind volgend jaar. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via www.vanwanrooij.nl

IN ONTWIKKELING: De Lanen

Ook het gelijknamige project De Lanen van VABO Ontwikkeling is gestart. De voorbereidingen voor het leggen van de begane grondvloeren van de 12 woningen zijn van start gegaan.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via www.delanen-rosmalen.nl of via facebook.com/12-woningen-De-Lanen-Rosmalen