Slide LEVEN IN DE LANEN LEVEN IN DE LANEN Slide LEVEN IN DE LANEN IS LEVEN MIDDEN IN HET LANDSCHAP. GENIETEN VAN EEN NATUURLIJKE WOONBUURT. MET WONINGEN AAN RUIME LANEN EN GROENE PARKEN DIE UITZICHT BIEDEN OP DE POLDER.

1 juli: start verkoop Parktuinen

Op donderdag 1 juli start Hoedemakers bouw en ontwikkeling met de online verkoop van 54 nieuwe woningen in Parktuinen! Vanaf dat moment kun je alle informatie over de woningen vinden op de bijhorende website.

In de nieuwe fase komt een gevarieerd aanbod van tweekappers, hoek- en tussenwoningen, vrijstaande- en levensloopbestendige woningen in de stijl die kenmerkend is voor Parktuinen: mooie ontwerpen en rijke detailleringen. Nieuwsgierig? Je kunt het woningaanbod nu al bekijken.

 

Maak je interesse kenbaar!
Je kunt nu al laten weten dat je geïnteresseerd bent via het interesseformulier. Als je dit invult, ontvang je inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot een persoonlijk account. Daar kun je vervolgens jouw woningvoorkeuren opslaan en wijzigen. Ook kun je via dit account vanaf 1 juli inschrijven om in aanmerking te komen voor deze woning(en).

 

 

Parktuinen: sneller, efficiënt en kostenbewust bouwen

De vraag naar woningen is ongekend hoog. Dat geldt zeker voor nieuwbouwprojecten als Parktuinen in de Groote Wielen in Rosmalen. De volgende fase van de groene woonbuurt gaat donderdag 1 juli in verkoop.

Makelaar Willem Janssen van Het Waare Huis is betrokken bij de verkoop van Parktuinen. “Een mooie wijk met veel groen en diversiteit in woningen waar veel vraag naar is. Veel mensen die in De Groote Wielen wonen, willen doorstromen naar bijvoorbeeld een grotere woning.” De makelaar zit in een vroeg stadium met ontwikkelaars als Hoedemakers om tafel. “We zien onszelf als ambassadeurs van de vraag.  We horen iedere dag wat de wensen van woningzoekenden in onze omgeving zijn.”

 

Duurzaamheid
Een belangrijk speerpunt bij de ontwikkeling van Parktuinen is duurzaamheid. “De wijk is inmiddels gasloos en zo goed voorbereid op een duurzamere toekomst”, legt Willem uit. “Dat is voor de lange termijn beter voor milieu én portemonnee.”

 

Hoedemakers werkt bij de ontwikkeling van Parktuinen met eigen woningconcepten. Zo kan efficiënter, sneller en kostenbewuster gebouwd worden. Drie architecten hebben de basisontwerpen gemaakt. Samen met een aantal stedenbouwkundige en architectonische elementen vormen die de toolbox voor de invulling van het plan.  Dezelfde elementen komen terug in de wijk, maar steeds in een andere samenstelling, met een andere detaillering en in verschillende woningtypen, zodat een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Hein Geertsma, bedrijfsleider planontwikkeling bij Hoedemakers: “De woningconcepten zijn standaard, maar toch op maat,  een efficiënte manier om gevarieerde wijken te bouwen. Eenheid in verscheidenheid noemen wij dat.” In de woningen van Hoedemakers is bovendien veel ruimte om de woonwensen van kopers te realiseren. “Zo maken we de woning op maat”, vertelt Geertsma.

 

Aansprekend
Erik Sabel (34) heeft samen met zijn vriendin Geke van Meel (30) een huis gekocht in de wijk Parktuinen. “We zijn bekend met de wijk en kennen er veel mensen. De ligging en het type huizen spreekt ons ook aan”, vat Erik hun keuze voor de wijk samen. “We komen uit ’s-Hertogenbosch en vanuit Parktuinen ben je bijvoorbeeld snel in het centrum van de stad. Ook op de fiets, dan is het zo’n twintig minuten.” In eerste instantie kon het stel niet terecht in Parktuinen omdat alle huizen in optie waren. Ze vonden in een andere wijk van de Groote Wielen een alternatief en toen kwam er toch een huis vrij. “Toen zijn we voor Parktuinen gegaan”, vertelt Erik enthousiast.

 

”Het huis vonden we net iets mooier en de ligging aan een parkje is ideaal.” Ook nieuwbouw was een bewuste keuze. “Qua uiterlijk, maar ook als het gaat om duurzaamheid: goed voor het milieu en de portemonnee.” In juli start Hoedemakers met de bouw en de voorpret is in volle gang. “We zijn nu bezig met het uitzoeken van de keuken en badkamer. Soms loopt dat wat anders vanwege de coronamaatregelen, maar we hebben heel veel zin om in ons nieuwe huis te gaan wonen.”

 

Volgende fase
In de volgende fase van Parktuinen, die komende zomer in de verkoop gaat, is weer volop keuze: hoek- en tussenwoningen, tweekappers, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen, Parktuinen biedt het allemaal. Belangrijk in de wijk is een goede mix van  woningen én bewoners. “Dat maakt de wijk divers, afwisselend en aantrekkelijk om in te wonen, ook op lange termijn. ”

 

Lees ook: Efficiënt én gevarieerd concept speelt in op grote vraag.

 

15 april: start verkoop Parklanen III

Donderdag 15 april om 12.00 uur start de verkoop, vanaf dan kun jij je inschrijven op je favoriete woning(en). Vanaf dat moment is alle informatie over de woningen en het inschrijfproces op de website terug te vinden: van de woning- en sanitairbrochure tot de prijslijst en overige verkoopstukken. Je kunt alles op je gemak doornemen en de woning(en) van jouw voorkeur bepalen waarop jij je wilt inschrijven.

Het is sinds vorige week mogelijk om via je persoonlijke accountomgeving alvast 2 van de 3 stappen van het inschrijfproces te doorlopen. Log in op je accountomgeving en klik links op ‘Voorbereiding start verkoop’. Daar kun je je NAW- en financiële gegevens invullen. Doe je dit, dan hoef je straks bij de start verkoop alleen nog maar aan te geven op welke woning(en) jij wilt inschrijven om je inschrijving compleet te maken en te versturen.

 

 

Veel inbegrepen
Er zit bij de woningen van Parklanen III veel inbegrepen in de koopprijs. Denk aan een luxe badkamer, een keukencheque, zonnepanelen en een warmtepomp. Ook worden de woningen opgeleverd met Tuinklaar Basis, zodat de basis voor jouw nieuwe droomtuin al is gerealiseerd! Klik hieronder om meer te lezen.

 

Hoogste punt Campus aan De Lanen

Op 14 maart is het hoogste punt bereikt voor de nieuwbouw van Campus aan De Lanen. Deze mijlpaal werd traditioneel gevierd met het hijsen van de vlag en een lekkere traktatie op de bouwplaats.

Over Campus aan De Lanen
Campus aan De Lanen biedt opvang en onderwijs onder één dak voor kinderen van 0 tot 15 jaar. Een eigentijds concept waarin kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs samenwerken. Bij Campus aan De Lanen ontwikkel je je van baby tot tiener, daar ontmoet je de wereld! Het unieke concept van Campus aan De Lanen.

Start verkoop nieuwe woningen

Er komen weer nieuwe woningen bij binnen plan Parklanen en Parktuinen. Houd de website in de gaten en blijf op de hoogte als jij jezelf hier wel ziet wonen.

De verkoop van Parklanen II loopt goed door! Daarom is het nu tijd voor deelplan 3, met een gevarieerd aanbod van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Van den Bosch & KlokGroep verwacht dat de verkoop in april start. Dit deelplan is gunstig gelegen aan de noordzijde van het plan, met groene parken en lanen vlak naast de voordeur.

 

Daarnaast wordt er op dit moment door Hoedemakers bouw en ontwikkeling gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe woningen in de gewilde wijk Parktuinen. De verkoop van de nieuwe woningen start in de zomer! In deze volgende fase komt wederom een gevarieerd aanbod van hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen in de stijl die kenmerkend is voor Parktuinen: mooie ontwerpen en rijke detailleringen.

 

Eropuit met je hond

De gemeente ’s-Hertogenbosch krijgt regelmatig meldingen van bewoners uit De Lanen met overlast door hondenpoep in de openbare ruimte. Maar wist je dat je er een hondenuitlaatroute is? En eind vorig jaar heeft de gemeente het eerste hondenuitrenveld in het zuidelijk deel van De Lanen aangelegd. De komende maanden wordt, aan de rand van de wijk, een uitlaatroute en een tweede uitrenveld in het noordoostelijk deel aangelegd.

 

Hondenbezitters kunnen gebruik maken van deze hondenuitlaatroutes, uitrenvelden en/of hondentoiletten. De gemeente zal deze plekken bijhouden. Kijk voor meer informatie op www.s-hertogenbosch.nl/dieren/ of download de flyer.

Groei De Lanen komende jaren

In De Lanen zijn uiteenlopende nieuwbouwwoningen gebouwd. Een groot gedeelte van de woningen is inmiddels opgeleverd en veel bewoners hebben er hun intrek genomen. Daarnaast wordt er volop gebouwd en zit een aantal plannen in de ontwikkelfase. 2021 staat in het teken van uitbreiding. Eind 2023 zal de wijk voor een groot deel klaar zijn.  

De afgelopen jaren heeft De Lanen zich ontwikkeld tot een populaire en gewilde wijk om te wonen. Door de ligging aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw, zodat kinderen hier zorgeloos buiten kunnen spelen.

 

In maart bracht Hoedemakers bouw en ontwikkeling 26 nieuwe woningen in verkoop. Ook Van den Bosch Vastgoed en KlokGroep bracht een nieuwe fase aan nieuwbouwwoningen op de markt.

 

Naar verwachting brengt Hoedemakers bouw en ontwikkeling er in 2021 nog ongeveer 100 woningen binnen Parktuinen gefaseerd op de markt. Binnen het plan Parklanen zal Van den Bosch Vastgoed en KlokGroep ook diverse aan woningen ontwikkelen. Van tweekappers en tussenwoningen tot hoekwoningen en vrijstaande woningen. Wie weet zit jouw toekomstige droomwoning er ook tussen.

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de Facebookpagina of www.levenindelanen.nl

 

Verkoop Parktuinen fase 3A gestart

De verkoop van de nieuwste woningen is gestart! Alle detailinformatie over de woningen is te vinden op de website. Fase 3 biedt een ruim woningaanbod, met tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen in een fraai, groen en ruim opgezet deel van De Groote Wielen.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Loop je kans dan niet mis en geef jouw woningvoorkeur door via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account. Online inschrijven, in 4 stappen:
Stap 1: Ga naar je persoonlijke account
Stap 2: Login met je inloggegevens
Stap 3: Klik op Digitaal Inschrijfformulier
Stap 4: Vul hier alle gegevens in en ondertekenen het formulier*.

 

Als de inschrijving gelukt is, krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

 

De eerste inschrijfperiode loopt tot zondag 8 november 23.59 uur. Daarna worden de woningen toegewezen. Als je in aanmerking komt voor een woning, neemt de makelaar contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. De inschrijvingen die na deze periode binnen komen worden op de reservelijst geplaatst.

 

* Alleen compleet ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren worden meegenomen tijdens de toewijzing van de woningen.

 

Voorspoedige verkoop deelplan 2 Parklanen

Onlangs zijn de woningen van deelplan 2 in verkoop gegaan, en de interesse is groot! Ruim 70% van deelplan 2 is inmiddels verkocht of staat onder optie, laat Klokgroep weten.

Er zijn nog enkele riante twee-onder-een-kapwoningen, één tussenwoning en één hoekwoning beschikbaar. Bekijk ze op de kavelkaart! Zie jij jezelf wel wonen in dit gunstig gelegen deelplan, omringd door parken en lanen? Bepaal dan snel je favoriet(en) en geef online je voorkeur door. De makelaar zal vervolgens contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden met je door te nemen.

 

Deelplan 1: nog enkele woningen beschikbaar
Zoek jij een woning waarvan de bouw al snel – in het voorjaar van 2021 – begint? Bij deelplan 1 zijn er nog enkele hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Ook hier kun je online je voorkeur doorgeven voor een vrijblijvend gesprek met de makelaar.

20 woningen Hartje de Lanen opgeleverd

Hartje de Lanen is 20 levensloopbestendige woningen rijker. Medio oktober zijn door uitvoerder Joris Kerkhof van Janssen de Jong Bouw de laatste woningen opgeleverd.

“Wij vinden het belangrijk dat een oplevering altijd een feestje is,” aldus Joris. “Kopers zijn vaak al lange tijd betrokken bij het proces en dit is toch wel hét moment waar zij naar uitkijken. Ik neem altijd ruim de tijd voor een oplevering, de woningen zijn met veel aandacht gebouwd dus verdienen ze ook een uitgebreide oplevering.” Dat dit door kopers wordt gewaardeerd blijkt wel uit de cijfers uit onze klanttevredenheidsonderzoeken waarin gemiddeld een 8 wordt behaald. De woningen hebben we opgeleverd met gemiddeld 1,5 opleverpunt per woning welke op korte termijn opgelost kunnen worden.

 

Eerste ModuFair project
De woningen in Hartje de Lanen zijn de eerste woningen die zijn uitgevoerd in ModuFair, het nieuwe bouwconcept van Janssen de Jong Bouw. Met acht zekerheden biedt ModuFair een oplossing waarmee we iedere corporatie, belegger en projectontwikkelaar blij willen maken. Joris: “ModuFair biedt behalve voor corporaties, beleggers en projectontwikkelaars ook echt voordelen voor de eindgebruiker én het bouwteam. Voor de bewoner biedt het een enorme vrijheid in het samenstellen van hun nieuwe woning. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een uitbouw wordt de meerprijs hiervan direct zichtbaar. Deze koperskeuzes worden ook direct gekoppeld aan het BIM-model, wat weer veel werk scheelt voor onze werkvoorbereiders.”

 

Hartje de Lanen
Hartje De Lanen bestaat uit 20 levensloopbestendige woningen, modern en ruim van opzet. Kenmerkend is het gevarieerde straatbeeld met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen. De woningen zijn gasloos, duurzaam en comfortabel.

 

Het project bestaat uit ruime tweekappers en royale vrijstaand geschakelde woning. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is allemaal mogelijk op de begane grond, dit maakt de woningen volledig levensloopbestendig.

Tijdens de bouwperiode is er een projectfilm opgenomen van de werkzaamheden. In deze film zie je in een oogopslag de verschillende fasen in het bouwproces. Of bekijk de timelapse via https://youtu.be/At4MpS9qRR8