De Lanen is onderdeel van wijk de Groote Wielen in het oostelijke deel van ’s-Hertogenbosch. Midden in een natuurlijke omgeving, maar ook heel centraal met alle belangrijke voorzieningen bij de hand. Een diverse winkels, gezondheidscentrum, een basisschool, kinderdagverblijf en diverse sportverenigingen, zoals voetbalclub OJC, een manege, tennisclub en honkbalvereniging . Het polderlandschap nodigt uit voor een fijne wandel- of skeelertocht. Je geniet er van de grote waterplas en het mooie strand waar je ’s zomers heerlijk kunt genieten van zand en water.

Kies je voor De Lanen dan woon je in het gezellige Rosmalen. Een leuke kern met een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en terrasjes. Iedere donderdag kun je terecht op de levendige weekmarkt aan De Driesprong voor verse bloemen, fruit, kaas en nog veel meer. Evenementen zoals Rosmalen Mix en het jaarlijkse KOM festival maken bruisend Rosmalen compleet.

Wil je net wat meer? Dan zit je zo in hartje ’s-Hertogenbosch. Niet voor niets tot vier keer toe benoemd tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Hier dompel je jezelf onder in bourgondisch Brabant. Een dagje funshoppen, cultuursnuiven, varen over de Binnendieze of vanaf een terrasje naar de mensen kijken tijdens één van de vele evenementen.

delanen_5

delanen_6

delanen_7