Binnen de buurt De Lanen kun je kiezen voor het deel dat helemaal bij jou past. Kies op de kaart om meer te zien van de vele mogelijkheden die De Lanen biedt.

 

  • in ontwikkeling
  • in verhuur
  • in verkoop

IN ONTWIKKELING: 12 rij- en hoekwoningen De Lanen

De woningen liggen in een natuurlijke omgeving, vlakbij het nieuwe natuurgebied Kanaalpark Rosmalen. De dorpse uitstraling van De Lanen maakt deze buurt tot een fijne woonomgeving voor jong en oud, met alle voorzieningen van de stad op korte afstand.

Deze fase bestaat uit 12 rij- en hoekwoningen. De kavels variëren van circa 135 m² tot circa 240 m². Er worden 6 typen woningen aangeboden met diverse uitbreidingsopties, waaronder een uitbouw van 2,4 meter en een carport (bij bouwnummer 7 en 8). De woningen zijn te koop vanaf €315.000,-

 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website www.delanen-rosmalen.nl. De inschrijving sluit op maandag 8 juli om 12:00 uur.

 

IN ONTWIKKELING: VRIJE KAVELS

Droom jij ervan om zelf een huis te bouwen? Binnenkort kan het in De Lanen! Dit najaar gaan tien zelfbouwkavels in de verkoop. De kavels liggen aan de markante groene Koornwaardlaan: een van de centrale lanen in het gebied.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap
In De Lanen woon je in het ‘parkmilieu’, omringd door het Kanaalpark, de polder, de Groote Wielenplas en vlakbij het toekomstige centrum. De kavels zijn ruim opgezet met losse bebouwing, grote voortuinen en gevarieerde woningen met een dorps karakter. Zes kavels zijn voor realisatie van een vrijstaande woning. De overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen. Alle kavels variëren in grootte van 315 tot 550 m². Prijzen vanaf €126.000,- exclusief BTW.

 

Interesse?
Begin september kun je alle informatie en de verkoopprocedure vinden op www.s-hertogenbosch.nl/bouwkavels. Als eerste op de hoogte zijn bij updates en over de verkoop? Stuur dan een mail naar bouwkavel@s-hertogenbosch.nl. Ook voor vragen kun je dit mailadres gebruiken. Liever telefonisch contact? Voor 19 juli en na 11 augustus kun je bellen naar Monique van Griensven, afdeling Wonen en Grondzaken via 06 – 31 94 21 82.

IN VERKOOP: Hartje de Lanen

In Hartje de Lanen woon je op een prachtige plek tussen het groen en het bauw. De straatnamen Lommergroen en Pastelblauw verwijzen er zelfs naar! Deze nieuwe woonbuurt grenst aan het groene wijkpark en is gelegen tussen het blauw van de Maas en de waterplas. Behalve de prachtige natuurlijke omgeving heb je hier alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. En wil je net wat meer? Dan zit je zo in hartje 's-Hertogenbosch waar je bourgondisch kunt genieten.

In Hartje De Lanen verrijzen 20 levensloopbestendige woningen, modern en ruim van opzet. De woningen zijn gasloos, uiterst duurzaam en comfortabel. Er is keuze uit een ruime tweekapper of een royale vrijstaand geschakelde woning. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is allemaal mogelijk op de begane grond. Het uitgekiende ontwerp van de woningen heeft alles in zich voor een onbezorgde toekomst! Meer info op www.hartjedelanen.nl

IN VERHUUR: De Lanen

Vesteda zal vanaf mei in drie fases 39 eengezinswoningen vrije sector woningen te huur aanbieden. In detaillering en in materialisatie van de woning wordt een hoogwaardige uitstraling gerealiseerd. Ruime eengezinswoningen in veel verschillende typen variërend van 131 en 138 m² met een vanaf prijs van 1.134 euro.

De Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen, gelegen in het oostelijke deel van ’s-Hertogenbosch. Het is de meest noordwestelijke woonbuurt en ligt tussen de Maas (in het noorden) en de waterplas. Aan de noord- en westzijde grenst de Lanen aan het open rivierpolderlandschap en in het oosten aan het polderpark. De zuidzijde is gericht op de Groote Wielenplas. Deze diversiteit in natuur is terug te vinden in de drie delen van De Lanen: de Polderlanen, de Parklanen en de Oeverlanen.

Meer info op www.hurenindelanen.nl

IN VERHUUR: Borgdonck

Van Wanrooij realiseert in De Lanen in de eerste fase o.a. 13 huurwoningen bestaande uit hoek- en tussenwoningen. Naar verwachting worden de woningen aan de Bankirai in mei 2019 opgeleverd en de woningen aan de Lunersingel in september 2019. De huurprijzen variëren van 1.025,- tot 1.225,- p. maand.  

Het noordwesten krijgt de sfeer van de polderwegen van weleer. In het noordoosten liggen de woningen aan het polderpark waar het groen de overhand heeft. En in het zuiden overheerst de prachtige waterplas. Deze gebieden worden met elkaar verbonden door weelderige lanen en ruimtelijke parken. In het parkgebied aan de oostzijde van de wijk is men uitgegaan van het principe van wooneilanden, waardoor een groot aantal woningen uitzicht heeft op het groen. Ook loopt het groen gedeeltelijk de wijk in.

Meer info op www.borgdonck.nl/project/rosmalen

IN VERKOOP: ZuiderLei

Je wordt wakker, slaat de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van ‘De Lanen’. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis.  

Het plan is ontwikkeld door AM en zal zich uitvouwen in drie fases. De eerste fase ‘Thuis aan de Singel’ is met 27 rij- en hoekwoningen in verkoop.  In fase 2 De Laantjes worden 28 ruime hof- en twee-onder-een-kapwoningen aangeboden. Fase 3 aan de Waterkant met forse twee-onder-eenkap- en vrijstaande woningen is nog in voorbereiding.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

IN VERKOOP: Parktuinen

Wonen op een plek waar het altijd voelt als vakantie, dat is wonen in Parktuinen. Wonen midden in een groene, waterrijke omgeving met de bourgondische Bossche binnenstad op een steenworp afstand? Dan is wonen in de Parktuinen iets voor jou! Hoedemakers bouw en ontwikkeling zal fasegewijs, de komende jaren een groot deel (ca. 300) woningen realiseren. De voorbereiding voor de derde fase is inmiddels opgestart.

In de nieuwe buurt de Lanen realiseert Hoedemakers een divers aanbod: mooie, comfortabele, energiezuinige rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen aan statige lanen en groene parken. De Groote Wielen kenmerkt zich door een recreatieve sfeer met veel groen, kabbelend water en dobberende bootjes. Niet voor niets dat bewoners hier het vakantiegevoel ervaren.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

facebook.com/Parktuinen

 

 

IN VERKOOP: Het goede leven in de Lanen

Nieuwbouwproject de Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in het oostelijke gedeelte van Den Bosch. Van Wanrooij realiseert hier in de eerste fase 44 woningen, waarvan 12 sociale huurwoningen. De overige 32 woningen bestaan uit 6 ruime tweekappers en 26 sfeervolle rij- en hoekwoningen.

Fase 1 verkocht, fase 2 in ontwikkeling
De 44 woningen in fase 1 zijn verdeeld in 13 vrije sector huurwoningen, 12 sociale huurwoningen en 19 koopwoningen. Alle koopwoningen zijn (mondeling) verkocht. De voorbereidingen voor fase 2 zijn gestart.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

IN VERKOOP: De Lanen Zuid

Leven in de lanen doe je in De Lanen Zuid. Op één van de mooiste locaties van De Lanen realiseert Heijmans Vastgoed in een groene en waterrijke omgeving 12 grondgebonden rij- en hoekwoningen. Gelegen aan de Groote Wielenplas komen, met een weidse blik over het water, voorzien van een groot tuinterras (op het zuiden) aan een autovrije parkzone 5 verandawoningen. Aan de singel met een tuin op het zuiden komen 7 singelwoningen. De woningen zullen worden uitgerust met Heijmans SlimWonen en brengt waardoor het huis van de toekomst binnen handbereik.

Prachtig uitzicht over het water, op loopafstand van de natuur, in de nabijheid van het authentieke dorp of, iets verder weg, de binnenstad van ’s-Hertogenbosch en een goede en snelle bereikbaarheid van snelweg de A2. Met het gemak van de aanwezige voorzieningen die de wijk biedt. De Groote Wielen is nu enkele jaren in ontwikkeling en biedt daardoor al sport- en recreatievoorzieningen, kinderopvang en basisscholen. Maar ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u in De Groote Wielen terecht.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

 

 

IN VERKOOP: Parklanen

Met het thema ‘Groen wonen aan lanen en parken’ wordt ook De Lanen met zekerheid een populaire woonwijk binnen De Groote Wielen. KlokWonen voegt haar project Parklanen met 33 woningen, aan de gewilde wijk toe.

De verkoop van 9 vrijstaande en 24 twee-onder-één kapwoningen is gestart. De 33 fraaie, extra brede woningen zijn ontworpen met een moderne architectuur. De woningen krijgen ruime geveloverstekken, grote erkers, bijzondere uitbouwen en goed uitgewerkte details.

 

Uiteraard voert KlokGroep de woningen zeer compleet uit. Standaard worden ze onder andere voorzien van een dakkapel, openslaande tuindeuren naar de riante achtertuinen en vloerverwarming door de hele woning! De koopsommen zijn vanaf € 399.500 vrij op naam.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

 

facebook.com/Parklanen