Binnen de buurt De Lanen kun je kiezen voor het deel dat helemaal bij jou past. Kies op de kaart om meer te zien van de vele mogelijkheden die De Lanen biedt.

 

  • in verkoop

IN VERKOOP: De Groote Lanen

Aan de markante Koornwaardlaan en ten oosten hiervan verreist De Groote Lanen, waarbij groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. Van den Bosch Vastgoed realiseert statige en ruime woningen aan de Koornwaardlaan waarbij ruimte (zowel in als rondom de woningen) en een individueel karakter het uitgangspunt zijn.

Daarnaast worden aan de oostzijde van de Koornwaardlaan diverse rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd, waarbij ruimte en beleving hoog in het vaandel staan. Alle woningtypen zullen als één fase op de markt worden gebracht.  De inschrijfperiode sluit op 9 januari 2018. Zorgt u ervoor dat het voorkeursformulier tijdig bij Boumij Makelaars is ontvangen.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

facebook.com/DeGrooteLanen

 

IN VERKOOP: ZuiderLei

Je wordt wakker, slaat de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van ‘De Lanen’. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis.  

Het plan is ontwikkeld door AM en zal zich uitvouwen in drie fases. De eerste fase ‘Thuis aan de Singel’ is met 27 rij- en hoekwoningen in verkoop.  In fase 2 De Laantjes worden 28 ruime hof- en twee-onder-een-kapwoningen aangeboden. Fase 3 aan de Waterkant met forse twee-onder-eenkap- en vrijstaande woningen is nog in voorbereiding.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

IN VERKOOP: Parktuinen

Wonen op een plek waar het altijd voelt als vakantie, dat is wonen in Parktuinen. Wonen midden in een groene, waterrijke omgeving met de bourgondische Bossche binnenstad op een steenworp afstand? Dan is wonen in de Parktuinen iets voor jou! Hoedemakers bouw en ontwikkeling zal fasegewijs, de komende jaren een groot deel (ca. 300) woningen realiseren. De voorbereiding voor de derde fase is inmiddels opgestart.

In de nieuwe buurt de Lanen realiseert Hoedemakers een divers aanbod: mooie, comfortabele, energiezuinige rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen aan statige lanen en groene parken. De Groote Wielen kenmerkt zich door een recreatieve sfeer met veel groen, kabbelend water en dobberende bootjes. Niet voor niets dat bewoners hier het vakantiegevoel ervaren.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

facebook.com/Parktuinen

 

 

IN VERKOOP: Het goede leven in de Lanen

Nieuwbouwproject de Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in het oostelijke gedeelte van Den Bosch. Van Wanrooij realiseert hier in de eerste fase 44 woningen, waarvan 12 sociale huurwoningen. De overige 32 woningen bestaan uit 6 ruime tweekappers en 26 sfeervolle rij- en hoekwoningen.

Fase 1 verkocht, fase 2 in ontwikkeling
De 44 woningen in fase 1 zijn verdeeld in 13 vrije sector huurwoningen, 12 sociale huurwoningen en 19 koopwoningen. Alle koopwoningen zijn (mondeling) verkocht. De voorbereidingen voor fase 2 zijn gestart.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

IN VERKOOP: De Lanen Zuid

Leven in de lanen doe je in De Lanen Zuid. Op één van de mooiste locaties van De Lanen realiseert Heijmans Vastgoed in een groene en waterrijke omgeving 12 grondgebonden rij- en hoekwoningen. Gelegen aan de Groote Wielenplas komen, met een weidse blik over het water, voorzien van een groot tuinterras (op het zuiden) aan een autovrije parkzone 5 verandawoningen. Aan de singel met een tuin op het zuiden komen 7 singelwoningen. De woningen zullen worden uitgerust met Heijmans SlimWonen en brengt waardoor het huis van de toekomst binnen handbereik.

Prachtig uitzicht over het water, op loopafstand van de natuur, in de nabijheid van het authentieke dorp of, iets verder weg, de binnenstad van ’s-Hertogenbosch en een goede en snelle bereikbaarheid van snelweg de A2. Met het gemak van de aanwezige voorzieningen die de wijk biedt. De Groote Wielen is nu enkele jaren in ontwikkeling en biedt daardoor al sport- en recreatievoorzieningen, kinderopvang en basisscholen. Maar ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u in De Groote Wielen terecht.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

 

 

IN VERKOOP: Parklanen

Met het thema ‘Groen wonen aan lanen en parken’ wordt ook De Lanen met zekerheid een populaire woonwijk binnen De Groote Wielen. KlokWonen voegt haar project Parklanen met 33 woningen, aan de gewilde wijk toe.

De verkoop van 9 vrijstaande en 24 twee-onder-één kapwoningen is gestart. De 33 fraaie, extra brede woningen zijn ontworpen met een moderne architectuur. De woningen krijgen ruime geveloverstekken, grote erkers, bijzondere uitbouwen en goed uitgewerkte details.

 

Uiteraard voert KlokGroep de woningen zeer compleet uit. Standaard worden ze onder andere voorzien van een dakkapel, openslaande tuindeuren naar de riante achtertuinen en vloerverwarming door de hele woning! De koopsommen zijn vanaf € 399.500 vrij op naam.

 

Bekijk de brochure en het beschikbare woningaanbod.

 

 

facebook.com/Parklanen