Ontwikkelingen binnen De Lanen

De bouw van De Lanen gaat verder, een unieke woonbuurt met een grote diversiteit aan woningen. De eerste huizen worden deze maand al opgeleverd.

De Lanen Zuid
Heijmans Vastgoed realiseert in een groene en waterrijke omgeving 12 rij- en hoekwoningen, waarvan al een aantal in optie of verkocht zijn. Gelegen aan de Groote Wielenplas komen, met een weidse blik over het water en aan een autovrije parkzone 5 verandawoningen. Aan de singel met een tuin op het zuiden komen 7 singelwoningen. De woningen zullen worden uitgerust met Heijmans SlimWonen en brengt waardoor het huis van de toekomst binnen handbereik. Bekijk het beschikbare woningaanbod op de website  of contact op met Het Waare Huis.

 

In opdracht van woningbouwvereniging Zayaz realiseert Heijmans hier ook 21 sociale huurwoningen. Oplevering wordt in de zomer verwacht.

 

ZuiderLei
ZuiderLei is een ontwikkeling van AM voor Hertogbouw en wordt in drie fasen gerealiseerd. Deze locatie ligt op de meest zuidelijke punt in de Lanen met een schitterend uitzicht over de waterplas.

De eerste fase ‘Thuis aan de Singel’ telt 27 koopwoningen aan de Lunersingel. Er zijn nog rijwoningen beschikbaar in twee typen: het traditionele type Appelvink en het type Bladkoning met een extra grote zolder en dakkapel. Beide met keuze uit verschillende gevelindelingen. De woningen hebben op alle woonlagen vloerverwarming en een tuin op het zuiden. Verkoopprijs vanaf € 274.950,- vrij op naam.

 

In fase 2 ‘Thuis aan De Laantjes’ zijn 28 ruime hof- en twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. De hofwoningen hebben een sfeervolle veranda aan het groen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn er met een garage of een grote zij-uitbouw. Verkoopprijs van € 289.900,- tot en met € 464.900,- vrij op naam.

 

Fase 3 ‘Thuis aan de Waterkant’ is nog in ontwikkeling. Later dit jaar zullen de 27 riante twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen in verkoop komen. Variërend in uitstraling en met diversiteit in de indeling, maar allen met een groot terras aan de voorzijde. Voorlopige prijsindicatie vanaf circa € 550.000,-  vrij op naam.

 

De virtuele tour op de website geeft je alvast een goede indruk van de woningen en ligging. De verkoop is in handen bij Boumij Makelaars en Het Waare Huis.

 

Parktuinen
Na een feestelijke opening op 3 maart kunnen bewoners via de nieuwe brug vanuit de Hoven naar De Lanen oversteken. Mooi op tijd voor de eerste bewoners van deze woonbuurt, die binnenkort hun woning kunnen betrekken. Hoedemakers bouw en ontwikkeling levert de eerste woningen in Parktuinen namelijk in maart op.

 

Inmiddels is al de derde fase van Parktuinen in verkoop. Er zijn nog enkele tussenwoningen te koop. Ruime huizen met grote tuinen. Bovendien is er veel maatwerk mogelijk om je persoonlijke woonwensen te realiseren. Verder wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een volgende fase. Kijk op de website. Hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief!

 

Het Goede leven in De Lanen
Alle woningen in dit plan van Van Wanrooij zijn verkocht en naar verwachting zal de eerste paal half juni de grond in gaan. De voorbereidingen voor de 20 woningen in fase 2 wordt binnenkort opgestart.

 

Ook worden alle woningen in fase 2 gasloos opgeleverd, bijzonder, want dat maakt De Lanen hiermee de eerste gasloze wijk in Den Bosch en omgeving.

Volg het project via de website en blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen.

 

De Groote Lanen
De verkoop van De Groote Lanen is inmiddels in volle gang en het project is enthousiast ontvangen. De meeste woningen zijn reeds verkocht en de koopovereenkomsten worden ondertekend. De Groote Lanen kenmerkt zich door de diversiteit aan woningtypen. Aan de markante Koornwaardlaan staat het individuele karakter van de woningen voorop. Riante vrijstaande woningen en exclusieve twee-onder-één-kapwoningen op royale brede percelen, waardoor groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. Aan de oostzijde biedt het project ruimte aan diverse woningtypen met diepe zonovergoten tuinen. Benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk op de website.

3 maart open Huis in Parktuinen

Bezoek De Lanen in nieuwbouwwijk De Groote Wielen op 3 maart aanstaande tussen 11.00 en 14.00 uur en neem een kijkje in één van de eerste woningen die daar gebouwd worden. Ervaar de sfeer en ruimte, drink een kop koffie en stel al je vragen. Medewerkers van Hoedemakers en makelaarskantoor Het Waare Huis staan je graag te woord.

In de nieuwe woonbuurt De Lanen worden door Hoedemakers bouw en ontwikkeling gefaseerd ruim 300 woningen gebouwd. Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar in Parktuinen 1C die qua ruimte en indeling vergelijkbaar zijn met de woning die wordt open gesteld. Heb je interesse in één van de nog beschikbare woningen, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Je bent van harte welkom!

 

Breng jij op 3 maart tussen 11.00 en 14.00 uur ook een bezoekje aan het open Huis in Parktuinen? Bewegwijzering leid je via de Blauwe Sluisweg, Hustenweg en Koornwaardlaan naar de plaats van bestemming. Of loop even door nadat je de nieuwe brug tussen De Hoven en De Lanen hebt overgestoken, die op dezelfde dag tussen 11.00 en 13.00 uur wordt geopend. De koffie staat klaar!

Toevallig viel ons oog op De Groote Wielen

Nu nog woonachtig in Oss, nog dit jaar zullen Tom (32) en Marjolein (31) verhuizen naar De Groote Wielen in Rosmalen. Ze verlaten hun vertrouwde stad en nemen hun intrek in een nieuwbouwwoning in plan Parktuinen binnen De Lanen. Enigszins per toeval, want een Facebook bericht trok hun aandacht…

Aandachtstrekker
Na ruim vijf jaar wonen in het centrum van Nijmegen zijn Ossenaar Tom en de Maasbommelse Marjolein toe aan een volgende stap. Ze waren al langer op zoek naar een instapklare woning, maar wilden geen overhaaste keuze maken. Marjolein: “De woningmarkt in Nijmegen (ten zuiden van de Waal) bestaat voornamelijk uit bestaande bouw, wat maakt dat je veel moet investeren wil je het huis up-to-date maken. Lent (Nijmegen Noord) was voor ons geen optie.” Maar tijdens het scrollen door zijn Facebook tijdlijn zag Tom een bericht over De Lanen voorbij komen. Het beeld, een natuurachtig plaatje, trok direct zijn aandacht. “Dat was voor mij een trigger om verder te kijken en mijzelf te verdiepen in de buurt binnen De Groote Wielen”, zegt Tom.

 

Plekje in het hart van de wijk
Het stel is ingeloot voor een woning binnen Parktuinen fase b. Wat hen beide aansprak, naast het type woning, is de locatie. “Het is inderdaad nieuwbouw, maar wel in het buitengebied van De Groote Wielen. Binnen het plan is veel aandacht voor natuur, zo worden er veel groenstroken met bomen en planten aangelegd. Prettig om te wandelen of te fietsen”, zegt Marjolein enthousiast. Tom vult haar aan: “Ook de ruime opzet van de buurt is prettig. Zo zitten we dadelijk niet dicht op elkaar en wordt er in de toekomst aan de noordkant niet meer gebouwd. Het is een fijne gedachte dat de max qua bouwplannen hiermee bereikt is. En wat te denken van de ligging? Deze is uitstekend! Dichtbij het centrum voor de dagelijkse boodschappen en uitvalswegen.” Voor Marjolein, die werkt als docent op een school in Oss, ideaal. “Vanuit onze nieuwe woning ben ik straks vrij snel op het station of op de snelweg. Dat is echt een pluspunt!”

 

Het schiet al op…
Inmiddels leven de vorderingen en ontwikkelingen binnen het plan enorm onder de toekomstige bewoners. Zo hebben zij een besloten Facebook groep. Tom: “Het leuke is dat we al betrokken worden voordat de wijk wordt opgeleverd en wij er gaan wonen. Bijvoorbeeld door de uitnodiging die we onlangs kregen voor de opening van de brug op 3 maart.”

 

Tom en Marjolein verwachten de sleutel van hun woning dit najaar. “Het is leuk om nu al bezig te zijn met de inrichting. Zo moeten we nu al beslissingen maken over de ruwbouw; van keuken tot badkamer. Maar we zien dat de eerste fase van het plan al aardig vordert, dat maakt ons dus nog enthousiaster!”, zegt Tom.

Opening brug over de Groote Wielenplas

Het is zover! Op zaterdag 3 maart wordt de brug over de Groote Wielenplas geopend. Gemeente ’s-Hertogenbosch nodigt alle omwonenden van harte uit om bij de officiële opening aanwezig te zijn. Staat het al in jouw agenda?  

Verbinden
De brug over de Groote Wielenplas, de brug over de Lage Ring en de aansluitende wegen zijn klaar. Daarmee is de bereikbaarheid van De Lanen een feit. Ook krijgen de eerste bewoners begin maart de sleutel van hun woning in De Lanen. Op dat moment wordt de nieuwe woonbuurt feestelijk ontsloten.

 

Niet voor niets is het thema van de opening ‘verbinden’. Want hiermee verbinden we niet alleen de buurten, het gaat ook om het verbinden van bewoners en verbinden van bewoners met organisaties in De Groote Wielen.

 

Programma
Zaterdag 3 maart 11.00 – 13.00 uur
11.00 uur Ontvangst met een drankje in de tent aan de zuidzijde van de brug bij de Tertsweg.
11.15 uur Welkom door wethouder Logister.
11.30 uur Feestelijke opening van de brug.
12.00 uur Hapje en drankje aan de noordzijde van de brug.

 

Aanmelden
Als jij erbij wilt zijn, laat het dan weten vóór maandag 26 februari door een e-mail te sturen naar brug_grootewielenplas@s-hertogenbosch.nl Geef daarbij aan of je met één of twee personen komt.

22 december: start verkoop De Groote Lanen

Aan de markante Koornwaardlaan en ten oosten hiervan verreist De Groote Lanen, waarbij groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. Van den Bosch Vastgoed realiseert diverse woningtypen waarbij ruimte en een individueel karakter het uitgangspunt zijn.

De diversiteit aan woningtypen maakt dit bijzondere project uniek. Aan de markante Koornwaardlaan staat het individuele karakter van de woningen voorop. Riante vrijstaande woningen en exclusieve twee-onder-één-kapwoningen op royale brede percelen, waardoor groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. Aan de oostzijde biedt het project ruimte aan diverse woningtypen met diepe zonovergoten tuinen.

 

De inschrijfperiode sluit op 9 januari 2018. Zorgt u ervoor dat het voorkeursformulier tijdig bij Boumij Makelaars is ontvangen. Voor meer informatie: www.degrootelanen.nl

Verkoop van fase 2 – Thuis aan de Laantjes – is gestart!

Deze fase bestaat uit 6 geschakelde twee-onder-één kapwoningen met garage, 12 geschakelde twee-onder-één kapwoningen met zij-uitbouw en 10 woningen met veranda aan een groene hofje.

Je kun je inschrijven voor een woning via deze link. De link brengt je naar de pagina waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe je jezelf definitief in kunt schrijven voor een woning van project ZuiderLei – fase Thuis aan de Laantjes.

 

De inschrijftermijn loopt tot en met 8 januari 2018 12:00 uur. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Als er een woning toegewezen wordt, dan neemt de makelaar contact op om een verkoopgesprek in te plannen. Het zou kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst.

 

Meer weten?
Alle informatie zoals plattegronden, prijzen, technische omschrijving en de keuzemogelijkheden staan op de website. Liever een persoonlijke toelichting door een van de makelaars? Dat kan uiteraard ook.

Vind je droomhuis in De Lanen

De Lanen is een populaire jonge buurt die uniek is door haar aantrekkelijke ligging en goede bereikbaarheid. Er komt een gevarieerd aanbod aan woonmogelijkheden in een groene omgeving en een dorpse sfeer. “De woningen zijn zeer gewild en dus snel verkocht, de bouw van veel woningen is al gestart en het eerste project wordt zelfs begin volgend jaar al opgeleverd. We zien De Groote Wielen groeien en steeds mooier worden!” zegt Cees van de Kreeke, projectleider bij de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Zuiderlei
Recent is de verkoop van de eerste fase van project Zuiderlei gestart! De 27 rijwoningen staan garant voor ruimte en comfort. De woningen hebben vrij zicht op de Lunersingel en hebben een ruime achtertuin op het zuiden. Wil jij wonen in een rijwoning in De Groote Wielen? Dan is dit een unieke kans! Bekijk het beschikbare woningaanbod op de website.

 

Parktuinen
Op 26 oktober startte de verkoop van alweer de derde fase in het populaire project Parktuinen. Ontwikkelaar Hein Geertsma van Hoedemakers: “Er werkten drie architecten aan het plan en dat zie je terug in de onderscheidende woningontwerpen.  Bovendien bieden we veel ruimte om persoonlijke woonwensen te realiseren.“ Wil je wonen in een tussenwoning, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning? Het kan allemaal in Parktuinen. Interesse? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

De Groote Lanen
Van den Bosch Vastgoed heeft de verkoopstukken van het kleinschalige project De Groote Lanen uitgewerkt en dat wil zeggen dat deze woningen komende maand in verkoop gaan. Aan de markante Koornwaardlaan staat het individuele karakter van de woningen voorop. Riante vrijstaande woningen en exclusieve twee-onder-één-kapwoningen op royale brede percelen, waar groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. Aan de oostzijde biedt het project ruimte aan diverse woningtypen met diepe zonovergoten tuinen. Interesse?

 

Parklanen
Project Parklanen van KlokWonen is helemaal uitverkocht. De ontwikkelaar is nu bezig met de bouw van de vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen. Ook de eerste werkzaamheden voor de rij- en hoekwoningen zijn inmiddels gestart. De verwachting is dat voor de bouwvak al een deel van het totale project wordt opgeleverd.

 

Het Goede Leven in De Lanen
Alle koopwoningen binnen plan Het Goede Leven in De Lanen van Van Wanrooij projectontwikkeling zijn verkocht. “De start verkoop was rond de bouwvakvakantie en sloeg goed aan! Opvallend was de goede respons op de tweekappers.” laat projectleider Cees Robbemondt weten. Naar verwachting wordt de omgevingsvergunning op korte termijn verleend. Naast 19 koopwoningen bestaat het plan nog uit 12 sociale huurwoningen voor Zayaz en 13 beleggershuurwoningen welke verkocht zijn aan Borgdonck O.G. Zodra meer bekend is over de oplevering zal de huurderswerving starten.

 

Entree De Lanen bijna voltooid

Het zal je niet zijn ontgaan, de bouw van de Rietkraagbrug. De werkzaamheden aan de brug over de Groote Wielenplas zijn bijna afgerond. Binnenkort kun je dit bouwwerk zelf uitproberen.

De aangrenzende wegen zijn bijna klaar. Colijn Beton- en Waterbouw verwijdert medio december de bouwketen aan de noordzijde van de plas.

 

De brug over de Groote Wielenplas wordt voor verkeer opengesteld zodra de eerste woningen in De Lanen worden opgeleverd. Naar verwachting gebeurt dat eind februari 2018. Tot die tijd wordt de brug afgezet met hekken.

 

Ook de entree vanaf de Blauwe Sluisweg is bijna gereed. Uiteraard zal de opening van de ingang en de openstelling van de brug een feestelijk moment zijn. Binnenkort meer hierover op de website.

 

Mooie diversiteit in Parktuinen

Op 26 oktober startte de verkoop van alweer de derde fase in het populaire project Parktuinen van Hoedemakers bouw en ontwikkeling. Een aantal klassiekers uit eerdere fasen keren terug en een aantal fraaie nieuwe woningtypes zijn toegevoegd aan het diverse aanbod in deze wijk. Geïnteresseerden kunnen op kijkdagen een kijkje nemen in de woningen van de eerste fase want die zijn al volop in aanbouw. De eerste bewoners kunnen hun woning naar verwachting in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar betrekken.

Een diversiteit aan woningen
Parktuinen biedt een breed woningaanbod; van ruime hoek- en tussenwoningen tot riante tweekappers en een vrijstaande woning. Er werkten drie architecten aan het ontwerp van de woningen en dat geeft veel dynamiek aan het plandeel. Een gevarieerde architectuur met daarnaast het grote voordeel dat je bij Hoedemakers veel ruimte hebt voor eigen keuzes en inbreng om jouw persoonlijke woonwensen te realiseren.

En zo mooi woon je in Parktuinen
Heb jij het al gezien? Het is niet alleen mooi in de woningen van Parktuinen. Het is ook prachtig om de woningen heen. Bekijk de dronefilm en oordeel zelf. Alles wat je ziet kun je vanaf je fiets of wandelend aanschouwen!

 
Interesse in een woning?
Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in Parktuinen. Kijk op de website of neem contact op met makelaarskantoor Het Waare Huis voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Verkoop eerste 27 woningen Zuiderlei van start

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start maandag 30 oktober met de verkoop van de eerste woningen van Zuiderlei in de gebiedsontwikkeling De Groote Wielen in Rosmalen (gemeente ’s-Hertogenbosch). Het aanbod van de eerste fase, Thuis aan de Singel, bestaat uit 27 koopwoningen. Zuiderlei omvat in totaal circa 100 woningen.

Zuiderlei: Thuis aan de Singel, Thuis aan de Laantjes en Thuis aan de Waterkant
In het plan liggen de woningen op een speelse manier verspreid, zijn er verschillende architectuurstijlen en is er veel aandacht besteed aan groen. In totaal omvat Zuiderlei circa 100 woningen, verdeeld over drie fases met de namen Thuis aan de Singel (fase 1), Thuis aan de Laantjes (fase 2) en Thuis aan de Waterkant (fase 3). De verschillende ontwerpen zijn afkomstig van gerenommeerde architecten: Bedaux de Brouwer Architecten in Goirle, Architecten aan de Maas te Maastricht en agNOVA architecten in Amersfoort.

 

Thuis aan de Singel (fase 1)
Aan de Lunersingel komen in totaal 57 royale gezinshuizen waarvan 27 koopwoningen. De woningen zijn onderdeel van de eerste fase, Thuis aan de Singel genoemd en bestaan uit rijtjes van vijf tot maximaal zeven rijwoningen. De woningen zijn 5,40 en deels 8,40 meter breed. Aan de voorzijde is er fraai zicht op de singel en is er parkeerkeergelegenheid. De diepe tuinen liggen zuid georiënteerd en zijn voorzien van een berging en achterom. Er zijn vier verschillende woningtypen met een woonoppervlakte van 117 tot 156 m2. De kavels zijn circa 126 tot 260 m2 groot. De architect van deze fase is Pieter Bedaux van Bedaux de Brouwer Architecten.

 

Thuis aan de Laantjes (fase 2) en Thuis aan de Waterkant (fase 3)
De tweede fase, Thuis aan de Laantjes genoemd, gaat naar verwachting deze winter in verkoop met 18 twee-onder-één-kapwoningen en 10 woningen in een zogenaamd hofje. Daarna volgt fase drie, Thuis aan de Waterkant, bestaande uit 22 royale twee-onder-één-kapwoningen en vijf vrijstaande woningen.

 

Start verkoop
De verkoop wordt gedaan door Boumij makelaars te ’s-Hertogenbosch en Het Waare Huis te Rosmalen. Inschrijven voor een woning is mogelijk tot en met 8 november a.s. Naar verwachting start de bouw van fase Thuis aan de Singel in het voorjaar 2018. De realisatie is in handen van aannemer Dura Vermeer uit ’s-Hertogenbosch. Bekijk de website voor de complete koopdocumentatie.

 

Samenwerkingsverband Hertogbouw
In Hertogbouw zijn gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, Heijmans Vastgoed, Dura Vermeer Bouw en Hendriks Projectontwikkeling verenigd. AM treedt op als ontwikkelaar namens dit samenwerkingsverband.